Utolsó frissítés: 2019-01-16 18:34.57
[o] Kérdőív indítása

Használt gépek

keresési megbízás

Nem található a kívánt gép?

Tegye föl a kívánt gépet a keresési listára! Szívesen tájékoztatjuk, amint rátalálunk erre a gépre.

Különleges, egyedi árutétel

Különleges, egyedi árutétel, alciós áru, alkalmi vétel

Nyelvek/Régiók

Kérjük, válassza ki a kívánt nyelvet

FAQ - Leggyakoribb kérdések
Vevőink leggyakoribb kérdéseire a Leggyakoribb kérdések listában találja a válaszokat.
Kérdése nem válaszolható meg!
Kérjük írjon nekünk, amilyen gyorsan csak lehet igyekszünk választ adni a kérdésére.

Technikai okból több funkciót csak regisztrált felhasználó tekinthet meg. Ilyen pl. "ár megtekintése". Természetesen a reisztráció a Nr.1 Maschinen-Markt géppiac honlapján teljesen ingyenes. „Confirmed Opt-in" elvén történik. Ez azt jelenti, hogy mi küldünk Önnek e regisztrácó visszaigazolásáról e-mailt. Kérjük, ügyeljen, hogy helyesen írja az e-mail címét.

Általákos kérdések

Mennyire aktuálisak a Nr.1 géppiacben szereplő ajánlatok?

A Nr.1 használtgép-piacban szereplő ajánlatokat folyamatosan aktualizáljuk. A website-on fölül lévő link talál Timestamp mutatja Önnek az utolsó Update dátumát. (infó a legutolsó aktualizálás időpontjáról)

Hogyan tudom magam a Nr.1 használtgép-piac honlapján regisztrálni?

Egyszerűen kattintson az "új felhasználói kontó létrehozására" és már létre tudja hoznia a személyes felhasználói kontóját. Ez számos előnyt jelethet Önnek, pl. "ár megtekintése".

Mi történik, ha elfelejtettem a jelszavam?

Minden login esetén (bejelentkezés)megjelenik az "ellelejtette a jelszavát" link. Ott be tudja az e-mail címét és már vissza is küldjük a jelszavát.

Kérdések a gépekről

Hogyan tekintehetem meg a keresett gépem árát?

Ajánlataink között megtalálta a keresett gépet. Majd kattintson az "ár megtkintése" gombra. Ha meg ezidáig nem jelentkezett volna be, vagy nem regisztrált volna, akkor megnyílik az "új felhasználói kontó létrehozása" ikon. Ahol be tud jelentkezni, ill. regisztrálni. (Hogyan regisztrálhatom magam a Nr.1 használtgép-piac honlapján?)

Hogyan tudom több gép árát egyidejűleg áttekinteni?

Erre szolgál az "azonnali árlista" funció. Miután kitöltötte a kérdőívet e-mailen megküldjük az Ön által kiválasztott gépek árlistáját. Hogyan tudom a keresett gépemet lefoglani? Megtalálta a kersett gépet az ajánlatunkban és szertné lefoglani? Kattintson a "gép lefoglalása (rezeválása)" gombra. Önnek 48 óráig foglajuk a gépet. (Fenntartjuk a jogot az ezen idő alatti harmadik fél felé történő értékesítésre.)

Hogyan tudom megvásárolni a keresett gépet?

Megtalálta a keresett gépet az ajánlataink között? Akkor kattintson az "online vásárlás" gombra. Majd kövesse a kérdőív útmutatásait és már Öné is a keresett gép.

Hogyan kaphatok pontosabb információt az általam keresett gépről?

Megtalálta a keresett gépet az ajánlataink között. Viszont bővebb tájékoztatást szeretne illetve közvetlenül az illetékes értékesítővel akar beszélni? Akkor kattintson a "visszahívás szervíz" gombra. A kérdőívben adja meg az adatait és az értékesítő telefonon fog jelentkezni, amilyen gyorsan csak tud.

Nem találom az általam keresett gépet. Milyen lehőségek állank rendelkezésemre?

Ajánlataink között sajnos nem találta meg a keresett gépet. Akkor az a legjobb ha megbízást ad gép keresésére. Ehhez kattintson a "keresési megbízás" gombra. Adja meg adatait, valamint a pontos igényét. Mindezt írja bele a kérdőívbe. Mi jelentkezni fogunk az ajánlatunkkal, amennyiben megtaláltuk a keresett gépet.

Technikai kérdések

Milyen legyen a képernyő felbontása?

A legjobb a 1024x768 Pixel felbontás.

Mire kell a böngésző beállításánál figyelni?

A „Java“ és „Java Script“ böngésző funkciót aktivizálni kell.

Mit tehet Ön ha működési illetve megjelenítési problémával találkozik?

Teszteljük a standard böngészőket (browser)/Windows: Mozilla Firefox und Internet Explorer (>7!), Mac: Safari, Mozilla Firefox)/. Ezeket az aktuális állapotukban, normális biztonsági beállításokkal, annak érdekében, hogy mindenre kiterjedő funkcionalitást biztosítsunk. Ha mégis probléma lépne föl az Ön web-browserében, akkkor ellenőrizze le az Ön által általában használt beállításokat: internet explorer 7 ellenőrzési útmutató 1. rész: extrák -> internet opciók -> "valamennyi zónát a standar fokozatba vissszállítani" gomb -> "OK" vagy "átvenni" gombokra klikkelni. 2. rész: extrák -> internet opciók -> adatvédelem -> "eszköz" kiválasztása -> "átvenni" vagy "OK" gombra kattintani.

Melyik böngészőt ajánlja, hogy az internet oldal számos funkcióját használni tudjam?